""

FETÖ’den 7 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:24

FETÖ’den 7 kişi tutuklandı

Yozgat’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4. sınıf 2 emniyet müdürü, 2 komiser yardımcısı ve 3 polis memuru çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

FETÖ’den 7 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

16 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat Valiliği tarafından FETÖ/PDY operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile bağlantısı tespit edilen, şifreli haberleşme programı kullandıkları anlaşılan ve haklarında gözaltı ve yakalama kararı çıkartılan; 4. sınıf emniyet müdürü F.Ç., polis memuru Ö.Ş., 4. sınıf emniyet müdürü A.D., komiser yardımcısı M.G., komiser yardımcısı A.Ö., polis memuru S.G., ve polis memuru F.K. isimli şahıslar çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak cezaevini konulmuştur. Öte yandan, 4. sınıf emniyet müdürü Ö.K., polis memuru M.A. ve polis memuru A.A. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.