""

FETÖ/PDY Operasyonunda 6 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:51

FETÖ/PDY Operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile bağlantısı olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik olarak operasyonda 6 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY Operasyonunda  6 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

11 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile bağlantısı olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik olarak Yozgat merkezli 6 ilde yapılan operasyonda eski emniyet mensubu polis memuru C.B., polis memuru Ö.E., komiser yardımcısı H,S.K., 4. Sınıf emniyet müdürü C.M.B., komiser yardımcısı C.Ü., polis memuru D.Ç. ve komiser A.Y. gözaltına alınmıştır” denildi. Öte yandan, yine Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “FETÖ/PDY sölahlı terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen ve Bylock isimli gizli haberleşme programı kullantıkları tespit etilen 01.03.2017 günü TEM şube müdürlüğünce Yozgat merkezli 9 ilde yapılan operasyonla yakalanan 17 eski emniyet mensubundan; 4. sınıf emniyet müdürü E.Ç., polis memuru M.G., polis memuru Y.B., polis memuru M.K., komiser yardımcısı A.K., polis memuru H.İ.D. ve polis memuru M.A. tutuklanmış, komiser yardımcısı F.A., polis memuru M.F.Y., polis memuru E.K., komiser H.D., polis memuru E.K., 4. Sınıf emniyet müdürü E.S., komiser E.A., polis memuru M.U., polis memuru E.Y. ve komiser yardımcısı S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Ayrıca, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturmaya esas olmak üzere hakkında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu değerlendirilen M.G isimli bayan şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup, Giresun iline sevki sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.