""

Fidanlar toprakla buluştu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:10

Fidanlar toprakla buluştu

Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı ve Personeli Yerköy 80. Yıl Ortaokulu bahçesine Öğrenciler ve Öğretmenlerle birlikte 50 adet çam fidanı dikti.

Fidanlar toprakla buluştu
Son Güncelleme :

04 Mart 2017 - 7:00

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğü fidan dikimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı, Vergi Dairesi Personeli, 80 Yıl Ortaokulu Öğretmen ve Öğrencileri ile birlikte Okulu’nun bahçesindeki alana çam fidanı dikimi gerçekleştirdi.
Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Hakan Albaklı vergi vermenin ve ağaç dikmenin kutsal olduğunu söyledi. Albaklı, kurum çalışanlarının ve öğrencilerin fidan dikimine katılmasının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.
Gelecek nesillere yeşil ve yaşanabilir bir çevre bırakmak için fidan dikimini gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Albaklı, Vergi ödemenin ve fidan dikiminin kutsallığına inanmış bir medeniyetin, kültürün üyeleri olarak, okulumuzun bahçesine çam fidanı diktik.
Personelimiz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizle birlikte toprakla fidanları buluşturduk” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.