""

Fıkralarla Yozgat Müzikal Tiyatro Sahnelendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:29

Fıkralarla Yozgat Müzikal Tiyatro Sahnelendi

Yozgatlı Eğitimci – Yazar – Senarist  Ertuğrul Kapusuzoğlu, Bozok Üniversitesinde “Fıkralarla Yozgat Müzikal Tiyatro” programıyla öğrenciler ile bir araya geldi.

Fıkralarla Yozgat Müzikal Tiyatro Sahnelendi
Son Güncelleme :

10 Nisan 2017 - 8:47

Bozok Üniversitesi, Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Fakülte Dekanları, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yozgatlı Eğitimci – Yazar – Senarist Ertuğrul Kapusuzoğlu, Fıkralarla Yozgat programı ile  Yozgat fıkralarını canlandırarak, Yozgat fıkralarının ve kültürünün sinema ve tiyatro yönünden avantajlarını anlattı. Kimi zaman güldüren kimi zaman da düşündüren fıkralarla Yozgat programı beğeni ile izlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.