""

Fransa’dan gelen Jennifer Müslüman oldu « Yeniufuk Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 06:18

Fransa’dan gelen Jennifer Müslüman oldu

Fransa’da 2 çocuğuyla birlikte yaşayan ve Fransa vatandaşı olan Jennifer, boşandığı eşinin ardından 2 çocuğuyla birilikte Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi Belekçehan Beldesine gelerek, kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu.

Fransa’dan gelen Jennifer Müslüman oldu
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2022 - 16:12

Fransa’da 2 çocuğuyla birlikte yaşayan ve Fransa vatandaşı olan Jennifer, boşandığı eşinin ardından 2 çocuğuyla birilikte Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi Belekçehan Beldesine gelerek, kelime-i şehadet getirip Müslüman oldu.Akdağmadeni’ne bağlı Belekçehan beldesine eski kayınpederi İskender Muş’un isteği üzerine iki çocuğu ile gelen Fransız Jennifer, Müslüman olmak istediğini eski kayınpederine iletti Bunun üzerine Akdağmadeni İlçe Müftülüğüne başvuran Jennifer, beldede ihtida töreni düzenlendi. Akdağmadeni Müftülüğü Şube Müdürü Sebahattin Topaç’tan İslam diniyle ilgili bilgi alan Jennifer, kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu. “Elif” ismini alan Jennifer, daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti dinledi ve duaya katıldı. Akdağmadeni Müftülüğü Şube Müdürü Sebahattin Topaç daha sonra Jennifer’e İslam İlmihali ve dini kitaplarKur’nı-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Jennifer Türkiye’yi ve İslam dinini sevdiği için Müslüman olduğunu belirterek Müslüman öldükten sonra Belekçehan mezarlığına defnedilmek istediğini de yakınlarına vasiyet etti. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.