""

Frene değil, kurala güven « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:50

Frene değil, kurala güven

Yerköy Trafik İstasyon Amiri Ramazan Özdemir; “Frene Değil, Kurala Güven, İyi Bayramlar” afişler asarak sürücüleri uyardıklarını belirterek, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinin de birleşmesi ile 10 günlük tatil süresince seyahat edecek vatandaşların, trafik yoğunluğunun göz önüne alınarak üzücü olaylara sebebiyet verilmemesi için daha dikkatli olmaları gerekmektedir.

Frene değil, kurala güven
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2017 - 7:00

Yerköy Trafik İstasyon Amiri Ramazan Özdemir; “Frene Değil, Kurala Güven, İyi Bayramlar” afişler asarak sürücüleri uyardıklarını belirterek, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinin de birleşmesi ile 10 günlük tatil süresince seyahat edecek vatandaşların, trafik yoğunluğunun göz önüne alınarak üzücü olaylara sebebiyet verilmemesi için daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Sevinç ve mutlulukla karşılanan bayramların acılara dönüşmemesi için trafik kurallarına uygun hareket edilmesi, sürücü, yaya ve yolcuların trafik sistemi içinde dikkatli, duyarlı ve kurallara uygun davranmaları önem kazanmaktadır. Bu bayramın inşallah kazasız, belasız, ağız tadıyla geçmesi temennisiyle, Bayramın birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle bütün hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.