""

Gazeteciler Hanımeli Gözlemenin kahvaltısında bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:24

Gazeteciler Hanımeli Gözlemenin kahvaltısında bir araya geldi

Yozgat’ta uzun yıllar Hanımeli Gözleme olarak faaliyetini sürdüren Nuri Tinel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcilerine kahvaltı ikramında bulundu.

Gazeteciler Hanımeli Gözlemenin  kahvaltısında bir araya geldi
Son Güncelleme :

12 Ocak 2017 - 7:00

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda gazeteciler birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. İşletme sahibi Nuri Tinel, gazetecilerle tek tek ilgilenerek günün anlam ve önemine binaen gazeteci Şeyma Selma Arslan’a çiçek takdim etti.
Tinel, yaptığı açıklamada, her yıl farklı etkinlikler düzenleyerek gazetecilerle bir araya geldiklerini hatırlatarak, yılın ilk ayında gazetecilerin kendi gününde onlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Tinel, şunları kaydetti: “İlimiz nüfusu bakımından küçük ölçekte bir il olduğu için herkes az çok birbirini tanır. Bu bakımdan özelikle gazeteci arkadaşlarımızla yakın samimi dostluklar kurduk ve bunu devam ettiriyoruz.
Basın kamuoyunun gözü kulağı haber kaynağıdır. Şehrimizde, ülkemizde yada dünyada olup biten her şeyi basın sayesinde öğreniyor bilgi sahibi oluyoruz.
Tabi burada önemli olan doğru ve objektif habercilik anlayışıyla kamuoyunun bilgilenmesi önemli aksi halde yanlış haber toplumun bütün kesimini yanlış şekilde bilgilendirmiş yanıltmış olur. İlimizde gazetecilerimizi tebrik ediyor çalışmalarını gerçekten takdir ediyoruz.
Çünkü Yozgat gibi küçük şehirlerde haber üretmek zordur. Belki bizim 5-10 dakikada okuduğumuz bir gazeteyi, muhabirler gün boyu sabahtan akşama kadar hazırlamakla meşgul oluyorlar. Bu açıdan emeğe saygı duymamız gerekiyor. Gerek ben gerekse diğer Hanımelİ Restoran sahibi Suat Tinel, kendisi de basın sektöründen geldiği için basınımızın kıymetini daha iyi biliyor. Zaman zaman gazetecilerimizle bu gibi etkinliklerde bir araya geliyoruz. İnşallah bundan sonrada yine farklı faaliyetlerde bir araya geliriz. Bu vesile ile gazetecilerimizin gününü kutluyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.