""

Gazeteciler Özışık’ın misafiri oldu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:27

Gazeteciler Özışık’ın misafiri oldu

Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat Çamlık Gazetesi imtiyaz sahibi Zafer Özışık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Zafer Türk Mutfağında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazeteciler Özışık’ın misafiri oldu
Son Güncelleme :

16 Ocak 2017 - 7:00

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekli organizasyonda birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.
Bu yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde davet üzerine davet alan basın mensupları kapanış yemeğini Zafer Türk Mutfağında Zafer Özışık’ın ikramıyla yaptı.
ÇALIŞAN
GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİK
Yemekte konuşan Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğinin öneminden bahsetti. Özışık, “Yozgat’ta yerel basın temsilcileri aslında birer kahraman. Zor şartlarda ve kısıtlı imkânlarla kamu yararına görevlerini layıkıyla sürdürmeye devam ediyor. Bugün bu işin mutfağında olan, sahada görevlerini yürüten emektar gazetecilerle bir araya gelmek istedik. Bugün yine geçirdikleri yorucu bir günün ardından hep birlikte kardeşlik ortamında özel bir vakit geçirsin istedik. Öyle de oldu. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve son olarak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.
Ayrıca yemekte Yozgat’ın tanınan ve sevilen ismi Yunus Çelikkaya gazetecilerin onur konuğu olurken, basın mensuplarını söylemleriyle gülmekten kırdı geçirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.