""

Gazetecilere arabaşı ikramı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:35

Gazetecilere arabaşı ikramı

Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Latif Altın, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşkun, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu ile TFFHGD Yozgat Şube Başkanı Serhat Alper, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

Gazetecilere arabaşı ikramı
Son Güncelleme :

12 Ocak 2017 - 7:00

Meşhur Desti Tandır Kebapcısı Restoranda düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilere, Yozgat’ın yöresel lezzeti arabaşı ve etli plav ikram edildi.
Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşkun, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bugün bir araya gelmek istedik. Sizler yağmur, çamur, kar, kış demeden zor şartlarda mesleğinizi icra ediyorsunuz. Sürekli sahada olan insanlarsınız. Bizlere haber ulaştırmak için her türlü çileyi, cefayı çekiyorsunuz. Her yıl çeşitli vesilelerle bir araya geliyorduk. Bugünde kendi gününüz olan çalışan gazeteciler gününde bir araya geldik. Bu vesile gününüzü kutluyor başarılar diliyoruz.” dedi.
Yozgat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu’da günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Anteplioğlu, “Gazeteciler mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini ifa etmektedirler. Yaptıkları haberlerle kamuoyunu bilgilendirerek bir nevi kamu görevi de yapıyorlar. Yaz kış, gece gündüz haber yaparak bizlerin ilimizdeki gelişmelerden haberimizin olmasını sağlıyorlar. Zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiriyorlar. Bu vesile gazetecilerimizin gününü kutluyor başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Esnaf Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Latif Altın’da benzer ifadeler kullanarak her zaman ve her şartta görevlerini layıkıyla yerine getiren gazetecilerin gününü kutladığını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.