""

Gazze’ye yardım için Hayır Çarşısı kuruldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:21

Gazze’ye yardım için Hayır Çarşısı kuruldu

Yerköy Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Gazze’nin mazlum kardeşlerine yardım amaçlı olan bir hayır çarşısı kuruldu.

Gazze’ye yardım için  Hayır Çarşısı kuruldu
Son Güncelleme :

29 Kasım 2023 - 18:29

Yerköy’de, İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’nin mazlumlara yardım etmek amacıyla hayır çarşısı kuruldu.
Bedri Aydın Caddesi Pazar yeri mevkiinde açılışı gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Muharrem Coşkun, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yerköy Müftülüğü tarafından düzenlenen çarşıda, hayırseverler tarafından bağışlanan çeşitli ürünler satışa sunuldu. Hayır çarşısının açılışında konuşan Yerköy İlçe Müftüsü Remzi Çalık, “İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’nin mazlum kardeşlerine yardım etmek için bu hayır çarşısını düzenledik. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla toplanan yardımlar, Gazze’ye ulaştırılacak” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise “İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları kabul edilemez. Bu saldırılarda hayatını kaybeden siviller için hepimizin başı sağ olsun. Biz de bu saldırıların bir nebze olsun hafifletilmesi için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu hayır çarşısı ile Gazze’nin mazlum halkına yardım etmek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu hayır çarşısına destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.