""

Geçen yılın en fazla satılan traktörleri görücüye çıktı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:11

Geçen yılın en fazla satılan traktörleri görücüye çıktı

Yozgat’ta Massey Ferguson Bölge Bayii başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyetini sürdüren Memiş Oğulları, ilde düzenlediği kısa tanıtım fuarında geçen yılın en fazla satılan Traktörü Massey Ferguson ve Biçerdöverin tanıtımını yaptı.

Geçen yılın en fazla satılan  traktörleri görücüye çıktı
Son Güncelleme :

08 Mart 2017 - 7:00

Grand Ser Otel önünde yapılan tanıtım öncesi toplantı salonunda Yozgat ve İlçelere bağlı köylerden gelen çiftçilere traktör ve özellikleri hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verildi. Toplantıya Memiş Oğulları Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Baran, Yönetim Kurulu üyeleri, Memiş Baran, Yusuf Baran ve firma yetkilileri de katıldı.
Çeşitli ikramların ardından İstanbul’dan gelen firma yetkilileri otel önünde sergilenen traktörler hakkında çiftçilere bilgiler verdi.
Aile şirketi olan Memiş Oğulları Massey Ferguson Bayi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Memişoğlu, yaptığı açıklamada Massey Ferguson bölge bayi olarak sektöründe lider olan traktörleri çiftçilere özel tanıtımını yaptıklarını söyledi. Yusuf Memişoğlu, “Massey Ferguson genel ve fiziki durumu bakımından en fazla albenisi olma özelliğine sahip bir traktördür. Bu bakımdan ülkemizde geçen yıl en fazla satılan traktör oldu. Ülkemiz gelişiyor ve büyüyor. Teknolojik açıdan bakıldığında vatandaşlarımız da alım gücü itibariyle imkanları ölçüsünde konfora ve rahatlığa önem veriyor ve yeni traktörleri tercih ediyor.”dedi.
Sorgun, Yerköy, Boağzlıyan, Akdağmadeni, Çayıralan ve Çekerek’te de bayiliklerinin bulunduğunu ifade eden Memişoğlu, ”İlçelerimizden gelen yoğun talepler üzerine o yerleşim bölgelerine bayilikler açtık. Satışlarımızda vatandaşlarımıza her türlü ödeme kolaylığı sağlıyoruz.
Eski traktörlerini alarak yerine sıfır traktör veriyoruz. Çeşitli ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Çiftçilerimizi sıfır traktör sahibi yapmak bizleri de son derece mutlu ediyor. Ayrıca Massey Ferguson Biçerdöveri de traktörde olduğu gibi biçerdöverde de iddialı olacağını düşünüyoruz.
Çünkü konforu ve özellikleri bakımından sınıfının lideri olma yolunda diyebilirim. ”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.