""

Gelinlikler kışın hazırlanıyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:17

Gelinlikler kışın hazırlanıyor

Kış mevsiminin girmesi ve düğün sezonunun sona ermesiyle birlikte sıkıntılı günler yaşamak istemeyen gelinlikçiler, kış kampanyası başlattı. Hayalim Moda Evi ve Pırlanta Moda sahibi Kenan Türkoğlu, gelinlik fiyatlarında yarı yarıya indirim yaptıklarını ve şimdiden sipariş alımlarına başladıklarını söyledi.

Gelinlikler kışın hazırlanıyor
Son Güncelleme :

28 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat’ta kış mevsimine girilmesiyle birlikte düğün sezonunda iyiden iyiye azalma olduğunu söyleyen Hayalim Moda Evi ve Pırlanta Moda sahibi Kenan Türkoğlu, bununla birlikte gelinlik satışlarında da düşüş yaşandığını dile getirdi. Yazın gelinlik satışlarının çok fazla olduğunu belirten Türkoğlu, kışın bu yoğunluğu yakalayabilmek için gelinlikte kampanya başlattıklarını ifade etti.
Kış mevsiminde yaptıkları gelinlik kampanyaları sayesinde yazın düğünü olan vatandaşların kampanyadan yararlanmak için şimdiden sipariş verdiğini vurgulayan Türkoğlu, “Düğün sezonu Nisan ayı itibariyle başlar, Ekim ayında itibariyle biter. Kış aylarında fazla düğün olmaz ama düğün salonlarının olması dolayısıyla ayda 3-4 gelinlik sattığımız oluyor. Yazın çok yoğun oluyoruz ayrıca kişiye göre özel dikimde gerçekleştiriyoruz. Yazın çok yoğunuz kışın tam tersi ama yine de işlerimiz iyi. Eskiden düğün salonları yoktu bu yüzden kış döneminde pek düğün olmazdı. Ama artık düğün salonlarında, kışında düğün yapılıyor. Bizim de işimizi artırıyor ve satış yapabiliyoruz. Kışı bu şekilde geçiriyoruz” dedi.
Kış mevsiminde gelinlik fiyatlarının yarı yarıya düştüğünü açıklayan Türkoğlu, “Kışın gelinlik fiyatlarında azalma oluyor. Yazın sattığımız gelinliği kışın neredeyse yarı fiyatına düşürüyoruz. Kampanyalarımız kışın daha cazip oluyor. Elimizde olan gelinlikleri şu an 300 lira ila bin 500 lira arasında satıyoruz. Bunun içerisinde bindallısını, tacını, duvağını, fesini, çarığını, çiçeğini hepsini hediye veriyoruz. Ocak ayında müşteriler gelirler ve Ağustos ayının siparişlerini alırız. Fiyatlarını ise Ocak ayına göre veririz. Çünkü kışın işler olmadığı için yazı yakalayabilmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.