""

Genç çiftçi hibe hayvan dağıtımı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:22

Genç çiftçi hibe hayvan dağıtımı yapıldı

Tarımda genç çiftçilerin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi ve köylerde genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak tarımsal üretime yönelik projelerin desteklenmesi amacıyla uygulamaya konulan “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında Yozgat Merkez ve 10 İlçede manda dağıtımı yapıldı.

Genç çiftçi hibe hayvan dağıtımı yapıldı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2017 - 7:00

2016 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan ve üç yıl sürdürülmesi planlanan Genç çiftçi projesi kapsamında Yozgat Merkez ve 10 ilçede 11 Genç Çiftçinin her birine 4 dişi ve 1 erkek Anadolu mandası ırkı hayvan dağıtımı yapıldı.
Yozgat Merkez, Sorgun ve Sarıkaya ilçeleri olmak üzere 3 noktada düzenlenen hayvan dağıtımında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, “Genç Çiftçi Projesi” kapsamında dağıtılan Anadolu mandası ırkı hayvanların hak sahiplerine hayırlı olması dileklerinde bulunarak, ülkemizde hayvancılığın geliştirilmesi için manda yetiştiriciliğinin önemini vurguladı ve Genç Çiftçilerin ürünlerinin bol, kazançlarının bereketli olması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.