""

“Genç Kürsü” programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:34

“Genç Kürsü” programı düzenlendi

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Yerköy Öğretmenevi toplantı salonunda genç partililere Başkanlık sistemi hakkında bilgiler verildi.

“Genç Kürsü” programı düzenlendi
Son Güncelleme :

14 Mart 2017 - 7:00

Yerköy Öğretmenevi ASO Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Erbek, AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kılıç ve genç partililer katıldı.
HALKA HESAP
VERECEK OLAN BİR SİSTEM OLACAK
Başkanlık sistemini anlatan Muhammed Emin Erbek, “Halka hesap verecek olan bir sistem olacak. Patron halktır. Karar verici halktır. Bu sistem gelecek. Hükümet olarak çalışmıyorsak, oyumu vermem olur biter.
Millet istediğini indirir, başkasını getirir. Dolayısıyla bu sistemde, adaletinden her noktasına kadar halka dayanan bir model olacak. AK partinin önerdiği sistem tamamen halka dayanıyor. Halk kime istiyorsa gücü ona verecek. Türkiye´de hiçbir zaman tarafsız cumhurbaşkanı olmaz. CHP´nin genel başkanı olan, Demokrat Partinin Kurucusu olan bir gün sonra Cumhurbaşkanı olduğunda bütün siyasi duygularını bir kenara mı bırakıyor.
Celal Bayar Cumhurbaşkanı olduğunda bütün demokrat kimliğini bir kenara mı bıraktı? Sistem samimiyet getiren bir sistem.” İfadelerini kullandı.
Erbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a halkın yüzde 70´inin üzerinin destek verdiğini ifade ederek, Genç Kürsü programı ile gençlerimize bilgi birikimleri aktararak ‘evet’ için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.