""

Genç yaşta hayatlarını kaybeden Çiftçi ve Kılıç için mevlit okutuldu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:22

Genç yaşta hayatlarını kaybeden Çiftçi ve Kılıç için mevlit okutuldu

Geçtiğimiz yıl elim bir kaza sonucu genç yaşta hayatlarını kaybeden Duhan Çiftçi ve Yunus Kılıç için öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

Genç yaşta hayatlarını kaybeden  Çiftçi ve Kılıç için mevlit okutuldu
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat Belediyesinde birim müdürü olarak görev yapan Adem Çiftçi, geçen yıl ısınmak için bindikleri otomobilde gaz zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybeden oğlu Duhan Çiftçi ve arkadaşı Yunus Kılıç için Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.
Duhan Çiftçi’nin babası Adem Çiftçi, evladını kaybetmenin acısının ilk günkü gibi yüreğinde olduğunu söylerken göz yaşlarını tutamadı. Cami cemaati acılı baba Adem Çiftçi’yi teselli ederek destek oldu. Mevlide Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, Duhan Çiftçi ve Yunus Kılıç’ın aileleri, yakınları ve cami cemaati katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.