""

Gençler İngilizce öğreniyor « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 19:06

Gençler İngilizce öğreniyor

Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Portekiz’den Sorgun ilçesine gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak üzere gelen Rita ve Francisca tarafından verilen İngilizce konuşma kulübü devam ediyor.

Gençler İngilizce öğreniyor
Son Güncelleme :

14 Nisan 2021 - 14:07

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz konu ile alakalı yaptığı yazılı basın açıklamasında “Değişimin hızlı bir biçimde yaşandığı ve bütün dünya toplumlarını etkilediği içinde yaşadığımız uzay çağında gençlerin dil öğrenimini önemsiyoruz. Konuşma Kulübü’nde alışılmış klasik eğitim yöntemlerinin dışında yaygın eğitim yöntemleri kullanılarak gençler İngilizceyi eğlenerek öğreniyorlar. Konuşma kulübünde klasik eğitim yöntemlerinin dışına çıkılıyor, gençleri öğrenme süreçlerine dâhil ederek yaygın eğitim metotları ile hem eğlenmeleri hem de kalıcı olarak pratik İngilizce konuşabilmeleri sağlanıyor. Konuşma kulübü ile klasik dil öğretiminin dışına çıkarak gençlerin yaşayarak, yaparak ve bizzat dahil oldukları ortamlar ve programlar hazırlayarak dil öğrenmelerini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.