""

Gençlerde kişisel gelişimi ve takım ruhu konferansı verildi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:29

Gençlerde kişisel gelişimi ve takım ruhu konferansı verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Üniversitemiz Medeniyet ve Kültür Topluluğu’nun organizasyonu ile Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda “Gençlerde Kişisel Gelişim ve Takım Ruhu” konulu konferans verdi.

Gençlerde kişisel gelişimi ve  takım ruhu konferansı verildi
Son Güncelleme :

25 Nisan 2017 - 7:00

Konferans erköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Türker Göksel “Günümüz işletmeleri ve çalışanları adı konmamış büyük bir rekabet ortamında ayakta kalmaya çabalıyor. İş arayacak olan öğrencilerin rekabet ortamına hazır olmaları gerekiyor. Hayır demek kolay çünkü evet deyince yapılacak çok iş çıkıyor.” diyerek entellektüel sermayenin önemini ve değişimlere açık olmanın gerekliliğini, bunları yaparken kişisel engellere direnerek cesaretli olmanın zorunluluğunu vurguladı.
Konferans, katılımcı öğrenci ve öğretim elemanlarına kitap imzalayarak hediye eden Türker Göksel’e günün anısına plaket verilmesi ile sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.