""

Gençlik Hizmetleri ile Eğitim Bir- Sen arasında iş birliği protokolü « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:04

Gençlik Hizmetleri ile Eğitim Bir- Sen arasında iş birliği protokolü

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen Sendikası arasında 2016 -2017 sezonu için İş Birliği Spor Protokolü İmzalandı.

Gençlik Hizmetleri ile Eğitim Bir- Sen  arasında iş birliği protokolü
Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 7:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen imza töreni, İl Müdürü Oğuzhan Güneşer ve Eğitim Birsen Başkanı Kenan Şerefli tarafından imzalandı.
İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, yaptığı açıklamada iş birliği ile çeşitli sportif faaliyetler düzenleyebileceklerini söyledi. Güneşer, “ “ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Eğitim Birsen Yozgat Şubesi ile ortaklaşa masa tenisi turnuvası düzenledik, İlimiz Merkez okullarında görev yapan eğitim camiasının katılımıyla Gençlik Merkezi Spor salonunda 19-20 Kasım 2016 tarihlerinde masa tenisi turnuvası düzenleyeceğiz. Bu turnuvanın şartları Eğitim Bir-Sen ile Müdürlüğümüz arasında belirlendi ve imzalanan protokolle mutabakata varıldı. Yapılan protokol neticesinde turnuva ile ilgili duyurular yapılarak müracaatlar alınmaya başlandı. Müsabakalarda dereceye giren takımlara ise Yozgat Eğitim Bir-Sen Şubesi tarafından ödül verilecek. Turnuvanın İlimizdeki eğitim camiasına, Milli Eğitim camiasına ve Spor Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi
Memursen ve Eğitim Birsen Başkanı Kenan Şerefli’de kendilerinin sadece sendikacılık değil sosyal sendikacılık adına da faaliyetlerde düzenlediklerini belirtti. Şerefli, “ Üyelerimizin de sosyal faaliyetlerde bulunması açısından çalışmalarda bulunmaktayız.
Bu amaç kapsamında sosyal bir faaliyet olarak gördüğümüz masa tenisi turnuvasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile imzalanan protokol çerçevesinde düzenledik. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze de bizlere böyle bir imkân sağladıklarından dolayı teşekkür ediyor, eğitim camiamız açısından bu faaliyetin yararlı olacağını düşünüyorum ileri ki dönemlerde de farklı faaliyetler düzenleyeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19