""

Gençlik Hizmetleri’nden köy okuluna ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:18

Gençlik Hizmetleri’nden köy okuluna ziyaret

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, beraberinde gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte Esenli Bilal Şahin İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri’nden  köy okuluna ziyaret
Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:00

İl Müdürü Oğuzhan Güneşer yaptığı açıklamada, Yozgat Gençlik Merkezi olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirterekgençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte Esenli Bilal Şahin İlköğretim Okulu’nu ziyaret ettiklerini söyledi.
Güneşer, “Ziyaret ettiğimiz Esenli Bilal Şahin İlköğretim Okulu’nda eğitim-öğretim gören geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle sohbet ettik. Sonrasında daha önceden başlatmış olduğumuz “Kitap Toplama Kampanyası” kapsamında gönüllülerimiz tarafından toplanarak gençlik merkezimize teslim edilen kitaplarımızı öğrencilerimizde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, onların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak amacıyla hediye ettik. Gençlerimiz kendilerine hediye edilen kitapları bir hafta da bitirebileceklerinin sözünü vererek bizlere teşekkür etti. Biz de gençlik merkezi olarak bu sözlerinin karşılığı olarak yeni yeni kitapları kendilerine hediye edeceğimizin sözünü verdik. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın “Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla başlattığı Geri Dönüşüm projesi kapsamında ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda gençlere dağıttığı kalem setlerini sınav sonrası toplayarak bu okulumuzda olduğu gibi gençlerimize hediye etmeye devam ediyoruz. Kendilerine verilen bu hediyeler karşısında gençlerimizi mutlu etmek bizleri de mutlu etti. Bu vesile ile Bizleri misafir eden Esenli Bilal Şahin İlköğretim Okulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.