""

Gençlik Merkezi Liderleri öğrencilere kalem seti dağıttı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:10

Gençlik Merkezi Liderleri öğrencilere kalem seti dağıttı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi Liderleri ve bir grup gönüllü genç tarafından sınavlarda toplanılan kırtasiye setleri, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere dağıtıldı.

Gençlik Merkezi Liderleri öğrencilere kalem seti dağıttı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2017 - 7:00

Yozgat’ta Genç Dönüşüm Projesi kapsamında sınavların ardından ÖSYM’nin dağıttığı kalemleri toplayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi Liderleri, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte, kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Yozgat Gençlik Merkezi Liderlerine, üniversite ve okullardan gönüllü gençlerde; kalem, silgi, çakıdan oluşan kırtasiye seti dağıtımında yardım etti.
Yeni eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla gerçekleştirilen bir etkinlik olduğunu söyleyen Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, “Genç Dönüşüm Projesi kapsamında sınavlar sonrası topladığımız kalemleri öğrencilerimize dağıtmak istedik.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi olarak öğrencilerimize yıl içerisinde yapacağımız kamp, gezi, eğitim, spor gibi etkinlikleri duyurup öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.