""

Gençlik ve Spor Bakanlığından STK’lara proje destek çağrısı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 08:38

Gençlik ve Spor Bakanlığından STK’lara proje destek çağrısı

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Gençlik ve Spor Bakanlığınca STK’lara proje destek çağrısına çıkıldığını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından  STK’lara proje destek çağrısı
Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 7:00

İl Müdürü Güneşer, yaptığı açıklamada bakanlıklarınca STK’lara proje destek çağrısına çıkıldığını belirterek, bununla ilgili personellere de seminerler düzenlediğini ifade etti. Güneşer, “Bu seminerlere katılan personellerimiz bilgilendirildiler. Bu aldıkları bilgileri de, ilimizde faaliyetlerine devam eden STK’larla paylaşacaklar. Geçtiğimiz yıllarda ilimizden bu destekleri alanlar vardı. İnşallah bu yıl da daha fazlasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının başta STK’ların yapmış olduğu projelere desteğinden ilimizden yararlanan STK’larımız olur. Kurum olarak da üzerimize düşen ne varsa elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız ve sizinle birlikte olacağımızı belirtmek istiyoruz. Şimdiden yapacağınız projelerin de ilimize, kurumumuza ve camianıza faydalı olmasını diliyorum.”dedi.
Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz’da gençlik merkezlerinin önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Sapmaz, “Artık gençlik merkezleri, gençliğin kültürel ve 21’inci yüzyıla yakışır bilinçli, iradeli, ayaklarının üzerinde duran, üreten, yön veren yönetici durumunda olan yetiştirmek için katkı sağlıyor. Bununla ilgili olarak da Yozgat’ta birçok projeler yapmaya çalıştık. Bakanlığımız bizi bu konuda da koşuşturuyor. Yeni bir nefes çerçevesi içerisinde hareket ediyoruz. Milli, milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerini sahiplenen, gençliğimiz için sizlerle beraber, sadece devlet kurumları ile değil gönüllü STK’larla beraber bu uygulamaları tabana yayarak hareket edeceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.