""

Genel sekreterlik personelinden huzurevi ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:37

Genel sekreterlik personelinden huzurevi ziyareti

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği personeli, Dünya Yaşlılara Haftası etkinlikleri kapsamında Alparslan Türkeş Huzurevi sakinleriniziyaret ederek gönüllerini aldı.

Genel sekreterlik personelinden huzurevi ziyareti
Son Güncelleme :

24 Mart 2017 - 7:00

Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinleri ilesohbet eden sağlık personeli, yaşlılarla keyifli dakikalar geçirdi. Türkü söyleyen huzur evi sakinleri yaşlıVeli Onaylar’ın flutle eşlik ettiği programda gönüllerince eğlendi.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, yaşlılara belirli gün ve haftalarda değil her gün gereken önem ve değerin verilmesi gerektiğini belirtti. Dr. Kurca, “Herkes bir gün yaşlanarak bu süreci yaşayacağını düşünmeli, toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı ‘yaşlılara saygı’ geleneğini yaşatmalıdır. Yaşlılarımızın yanlarında olmamız, geçmişte onların bizlere yaptığı gibi ellerinden tutmamız, sevgi ve saygımızı her zaman hissettirmemiz gerekir. Bu vesileyle geçmişe saygı ve geleceğe umutla bakmak üzere tüm yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.