""

Gimat 10. Şubesini açıyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:24

Gimat 10. Şubesini açıyor

Yozgat’ın gıda sektöründeki öncü kuruluşu olan Gimat Marketler zinciri, ilde 10. Şubesini Lise Caddesinde hizmete açmayı planlıyor.

Gimat 10. Şubesini açıyor
Son Güncelleme :

08 Aralık 2016 - 7:00

Nokta Marketin kapanma kararı sonrası boşalan mağazaya girecek olan GİMAT, tabelasını asarak müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.
Gimat Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, yaptığı açıklamada, “Allah’ın yardımıyla Yozgat halkının desteği ile büyüyen Gimat Grubu Yozgat’ta kazandığını yine Yozgat’a yatırım olarak döndürmeye devam ediyor. Nokta Market kapanma kararı almış. Halkımızın bu bölgede Gimat’ın açılması için yoğun talebi vardı.
Bizde bunun üzerine buraya 10’ncu şubemizi açma kararı aldık. Yeni şubemiz çok kısa zamanda tabelasını asıp, gerekli donanım ve ürün çeşitliliğini oluşturarak halkımızın hizmetinde olacak” dedi.
YOZGAT’TA
KAZANIYOR
YOZGAT’A
YATIRIYOR
300’e yakın çalışanı bulunan GimatMerketlerzincisi, oluşturduğu katmadeğerle Yozgat ekonomisine katkı sağlayan, gıda toptancılığı, pastane ve lokanta işletmeciliği alanında oldukça geniş bir yelpazede faaliyet sürdürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.