""

GiMAT’dan 10. mağaza « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:09

GiMAT’dan 10. mağaza

Yozgat Gimat Mağazalar Zinciri 10’ncu şubesini lise caddesinde açtı.

GiMAT’dan 10. mağaza
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Açılışa Ak Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, İlçe Başkanı İskender Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, MHP yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gimat Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık yaptığı açıklamada; Onuncu şubemizi açtık. Gimat Şirketler Grubu olarak 300 çalışanımız var. Bu 300 kişiye ekmek vermemizi Cenab-ı Allah bizi vesile kılıyor.
Cenab-ı Allah herkesin işini rast getirsin. Biz Yozgat halkının verdiği desteğe teşekkür ediyoruz. Yozgat’tan kazandığımızı Yozgat’a yatırıyoruz. Akşam saat 5’te paralarımız Ankara’ya gitmiyor. Kolilerimiz burada toplanıyor, toplayan insanlar bunu ya evine götürüp yakıyor yada satarak evlerinin geçimlerini sağlıyor.
Bizim ne paramız dışarıya gidiyor, ne kolimiz dışarıya gidiyor. Yozgat iki hane kalsa biri biziz. Kalbimiz kazancımız Yozgat’ta diyoruz ve Yozgat halkının bize verdiği desteğe teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Açılış için gelen vatandaşlarda, Gimat mağazalar zincirinin her zaman kaliteli ve ucuz ürün satarak Yozgat ve Yozgatlıya hizmet ettiğini söyleyerek hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.