""

Girişimcilik ve KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:43

Girişimcilik ve KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

Yozgat KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulunda gençlere yönelik Girişimclik ve KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Girişimcilik ve KOSGEB  bilgilendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

03 Aralık 2016 - 7:00

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, kurum uzmanı Davut Deniz ve gençler katıldı.
KOSGEB Il Müdürü Mustafa Işık, gençlerin girişimliğe yöenlemeleri için büyük destekler verildiğini söyledi. Işık, “Yapılan destek programları ile ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak istiyoruz.
Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleyoruz.”dedi.
Toplantı, gençlerin girişimci olarak başvurmaları halinde verilecek destek türleri ve miktarları hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından soru cevap şeklinde sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.