""

Gıyabi cenaze namazı kılındı « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 19:21

Gıyabi cenaze namazı kılındı

‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi vuran deprem felaketinde göçük altında kalarak yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Yozgat’taki bütün camilerde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazı kılındı
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 17:11

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremlerde hayatını kaybedenler için Yozgat’ta dün il genelinde Cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17’de 7,7, Elbistan ilçesinde ise saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler sonrasında enkaz altında kalan vatandaşlarımız için ülke genelinde camilerde Cuma namazı sonrasında gıyabi cenaze namazı kılındı. Kur’an-ı Kerim okunup gıyabi cenaze namazı kılınan depremde hayatını kaybedenler ile depremden yaralı olarak kurtulan için dualar edildi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.