""

Gizligider Yozgat’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulunacak « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 20:52

Gizligider Yozgat’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulunacak

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir dizi ziyaret için Yozgat’a geliyor. Gizligider’in ziyaret programında İnandık Barajı, AK Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve Bozok Üniversitesi gibi önemli noktalar bulunuyor.

Gizligider Yozgat’ta Çeşitli Ziyaretlerde Bulunacak
Son Güncelleme :

09 Ocak 2024 - 12:34

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Yozgat’a geliyor. Gizligider’in ziyaret programında İnandık Barajı, AK Parti İl Başkanlığı, Belediye Başkanlığı ve Bozok Üniversitesi gibi önemli noktalar bulunuyor.
Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, ilk olarak İnandık Barajı’nı ziyaret edecek. Baraj ziyareti kapsamında su kaynaklarının yönetimi ve sulama projeleri gibi konular üzerinde değerlendirmelerde bulunacak. Ardından, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Gizligider, partisinin Yozgat’taki teşkilatıyla bir araya gelerek bölgesel konuları masaya yatıracak. Yerel yönetimle iş birliği ve istişareyi sürdürmek amacıyla Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Bakan Yardımcısı, belediye yetkilileriyle kentteki tarım ve orman projelerini ele alacak. Son olarak, Bozok Üniversitesi’ni ziyaret edecek olan Gizligider, üniversite yönetimi ve öğrencilerle buluşarak tarım sektörünün geleceği, gençlerin rolü ve üniversite-sanayi iş birliği gibi konular üzerinde konuşacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.