""

Görmez, incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 07:52

Görmez, incelemelerde bulundu

Akdağmadeni İlçesi Umutlu Beldesinde camii lojmanında çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden üç kız kardeşin cenaze namazına katıldıktan sonra ilçeyi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez Akdağmadeni Belediyesi tarafındanyaptırılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkındaki ,AhşapCamii’de incelemelerde bulundu.

Görmez, incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Prof.Dr Görmez ‘ in inceleme ziyaretine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç , Yozgat Müftü Vekili Süleyman Eroğlu , Amasya İl Müftüsü İsmail İpek , Kayseri İl Müftüsü Doc.Dr. Şahin Güven , Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan ,Yozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım , AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ‘de eşlik etti.
Belediye Başkanı Suphi Daştan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’e ahşap camii hakkında bilgi verdi. Projenin çok güzel ve kapsamlı olduğunu ifade eden Diyanet İşleri Başkanı Görmez Camii‘nin tamamen ahşap olması mimari yapısının ve işçiliğinin büyük emekler sarf edilerek yapıldığının göstergesi olduğunu belirterek Ahşap Camii’ni çok beğendiğini ifade etti.
Camii ziyaretinden sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkını ‘ da gezen Görmez ikindi namazını da beraberinde ki heyetle Ahşap Camii de kıldı.
Belediye Başkanı Suphi Daştan yaptığı açıklamada şunları söyledi. ‘’Büyük bir çalışma örneği olarak ilçemize kazandırdığımız 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler parkı ile Ahşap Camii’nin önemini bir kez daha anlamış bulunmaktayız.
Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez‘in yapılan çalışmaları beğenmesi özellikle Ahşap Camii’ne vermiş olduğu önemle ilk namazı da kendisinin burada kılması bizleri memnun etmiştir.’’

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.