""

GSB El Sanatları Sergisi Açıldı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:18

GSB El Sanatları Sergisi Açıldı

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayesinde “Gençlik Haftası” sebebiyle, Gençlik ve Spor Müdürlüğünün “Gençlik Haftası Etkinlikleri” kapsamında gençlerin GSB Yurtları ve Gençlik Merkezi El Sanatları Sanat Sergisi açıldı.

GSB El Sanatları Sergisi Açıldı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 15:59

Sergi açılısına Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Gençlik ve Spor İl Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ali Sapmaz, Kurum müdürleri, eğitmenler, öğrenciler katıldı.
Her şeyin gençlik için olduğunu vurgulayan İl Müdürü Parlak, Türkiye’nin geleceği için olduğunu yineledi. İl Müdürü Parlak, “Şehrin merkezinde Novada İş Merkezi’nde bir sergi açtık. Gençlik merkezimizde ki öğrenciler ve yurtta kalan öğrencilerimiz hem dersine çalışıyor hem de boş zamanlarında değerli hissetmesi için açtığımız kurslarda vermiş oldukları el emekleri, göz nurları ile yapmış oldukları el emeği sergisini açtık. Yurtlar önceden otel hizmetleri verirken şimdi aynı zamanda kültür ve sanat faaliyetlerimizle gençlerimizin yanında olmaya devam ediyor. Serbest zamanlarda gençlerin talepleri doğrultusunda biz kurslar açıyoruz, El sanatları ve eğitim kursları açıyoruz. Burada bugün sergiledikleri el sanatları kursları yakmadan tel kırmaya kadar, ebru, yağlı boyamaya kadar birçok alanda çocuklarımıza kurs veriyoruz. Burada sergilediğimiz sadece öğrencilerin ürünlerinden bazıları, yurtlarımızda daha çok eser bulunuyor. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak şehrimizdeki gençlere yönelik faaliyetlerimizi içerisinde olan yurtta aramızda kalan öğrencileri ve gençlik merkezimizde el sanatları, kurslar, bunlardan öğrencilerin, gençlerin üretmiş olduğu ürünleri halkımız görsün istedik.” dedi.


İl Müdürü Parlak, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Atatürk’ün Samsun’a çıktığı tarihin yıldönümü ve Kurtuluş Savaşı’nın önemli adımlarından birisi olduğunu vurguladı.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.