""

Güçlü Gross’ta gıda paketleri hazır « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:00

Güçlü Gross’ta gıda paketleri hazır

Yozgat’ta gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan Güçlü Gross Marketler Zinciri, yaklaşan Ramazan ayı öncesi gıda paketi hazırlıklarına başladı.

Güçlü Gross’ta gıda paketleri hazır
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 18:02

Ramazan ayına sayılı günler kala Yozgat’ta hayırsever vatandaşlar, marketlere gıda paketleri için siparişlerini vermeye başladı.
Yozgat’ta uzun yıllar gıda sektöründe faaliyetini sürdüren Yozgat Merkez’de 4, Yerköy ve Sorgun’daki şubeleri ile vatandaşlara hesaplı alışveriş imkânı sunan Güçlü Gross Marketler Zinciri Ramazan ayında hayırsever vatandaşların dağıtacakları gıda paketleri her bütçeye uygun olarak hazırlıyor.
Güçlü Gross Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Güçlü, yaptığı açıklamada; Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte işlerinde yoğunluk yaşanmaya başladığını söyledi.
Korona salgının bütün sektörleri etkilediği gibi gıda sektörünü de etkilediğini kaydeden Yusuf Güçlü, buna rağmen vatandaşın zaruri olduğu için en fazla gıda ürünlerine yönelebildiğini ifade etti.
Yaklaşan Ramazan ayı için şimdiden gıda kolisi hazırlığına başladıklarını vurgulayan Güçlü, “ Ramazan ayına sayılı günler kala hayırsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi aileler için gıda paketi hazırlattırmaya başladı. Şuana kadar 13 hayırsever vatandaşımız gıda paketi siparişi verdi. Ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla da hazırlattığımız gıda paketleri isteyen vatandaşlarımız bütçeleri doğrultusunda alabileceklerdir” dedi.
İSTEĞE BAĞLI VE BÜTÇEYE GÖRE GIDA PAKETİ HAZIRLIYORUZ
Ramazan ayının birlik, beraberlik adına kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu vurgulayan Güçlü, “Manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında herkes kendine göre ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak istiyor. Bu ayda yapılan yardımlar en makbul olan hayırlardır. Vatandaşlarımızda bunun bilincinde olarak gıda paketi ve gıda çeki alıyor. Bu çeki hayırsever vatandaşımız bütçesine göre doldurarak belirlediği rakama göre dar gelirli ailelerimize alışveriş imkânı sunabilir.
Tabi bu hazırlanan gıda paketlerinin içeriğine göre değişmektedir. Genelde her yıl hazırlanan gıdalarla aynı. Paketin içerisinde önem arz eden ürünlerden; margarin ve sıvı yağ, şeker, un, çay, pirinç, makarna, peynir, zeytin gibi zaruri ihtiyaçlardan hazırlanmaktadır. Şuana kadar 13 hayırsever vatandaşımız marketimize gelerek gıda paketi siparişi verdi. Güçlü Gross Marketler Zinciri olarak “ Çok al Az öde, Kalitede öncü hesapta ölçü”, sloganımızla Yozgatlı vatandaşlarımıza hesaplı alışveriş imkânı sunuyoruz. ”diye konuştu.
HALK GÜNÜ İNDİRİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Bütün şubelerinde Halk Günü indirimleri düzenlediklerini vurgulayan Yusuf Güçlü, “Güçlü Gross Marketler Zinciri olarak bütün şubelerimizde Halk Günü indirimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Yozgat Merkez’de bulunan 4 şubemizde Salı günleri halk günü indirimlerimiz oluyor. Bunun yanı sıra Yerköy Şubemizde Çarşamba, Sorgun Şubemizde ise Perşembe günleri vatandaşlarımıza daha hesaplı alışveriş imkânı sunuyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayının şimdiden ilimize ve ülkemize, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” temennisinde bulundu.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN