""

Gümüş: Hizmet için İl Başkanlığına talibim « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:09

Gümüş: Hizmet için İl Başkanlığına talibim

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz’in geçtiğimiz hafta içerisinde yeniden il başkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından Yozgat’ta da aday isimleri ön plana çıkmaya başladı.

Gümüş: Hizmet için  İl Başkanlığına talibim
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2017 - 7:00

İlde uzun yıllar adliyede görev yapan ve daha bu görevinden kendi isteği ile istifa ederek inşaat sektörüne giren ve müteahhitlik yapan Osman Gümüş, Yozgat halkına AK Parti çatısı altında hizmet etmek için il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Aday olmadan önce iş dünyası başta olmak üzere partililerle görüşerek istişare içerisinde bulunduklarını kaydeden Gümüş, “AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi 2019 yılı ülkemizin geleceği açısından son derece önem arzeden bir yıl olacak. Bu konuda bütün AK Parti kadrolarına büyük görevler düşüyor. Kendimde bu sorumluluğun bilincinde İl Başkanlığına aday oldum ve bu yolda halkımıza partimize hizmet etmeyi amaçlıyorum. Benim siyaseten partimizden şahsi hiçbir beklentim yoktur. Ne meclis üyeliğim, ne ihale, ne bir yakınımı işe girdirme gibi bir beklenti içerisinde değilim.”dedi.

BİRİLERİNİN YADA BİR GRUBUN EMRİNDE DEĞİL MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIM
Birilerinin yada bir grubun emrinde değil milletin hizmetinde olacağını kaydeden Gümüş, “İl Başkanlığında tercihim atanmak yerine seçimle gelmektir. Atanmayla gelmeyi benimsemiyorum. AK Partiye büyük katkı sağlıyacağımı düşünüyorum. Halkımızın ve partimizin menfaatlerini her zaman ön planda tutarak ilimize en iyi şekilde nasıl hizmet ederiz bunun çalışması içerisinde olacağım. Bu duygu ve düşünce içerisinde teşkilatımızla, belediyemizle, bütün partililerle ayrıştırıcı değil birleştirici uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.