""

GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:07

GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ

GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜ
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Koskoca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Kimilerimiz bunun hazırlıklarına başladı şimdiden. Ben aslında bugün geride bırakmaya hazırlandığımız kocaman bir yılı Yozgat olarak değerlendirecek, koca bir yılda kazandıklarımızı, kaybettiklerimizi yorumlayacaktım. Ama ülkemin içinde ve dışındaki üzücü olaylar herkesi olduğu gibi beni de çok etkiledi.

İstanbul Beşiktaş’ta 44 polis ve sivil vatandaşlarımız hainlerin, alçakların bombalı saldırısıyla şehit oldular.

İçimiz bu acı ile yanıp tutuşurken, hainler, alçaklar benzer bir yöntemle bu kez sınır komşumuz Kayseri’de 14 Askerimizi şehit ederek, çok sayıda sivil vatandaşımızın yaralanmasına sebep oldular. Yazıklar olsun masum insanları katleden hain, alçak ve namussuzlara.

Bunlar insan hiç olamaz hayvandan daha beter mahlûklar olduğu kesin.

Evet, ülkemiz çok zor günlerden geçiyor.

Bir yandan terör, bir yandan ekonomik sıkıntılar milletimizi derinden sarsıyor.

İçimizdeki hainler ve dış güçler bu cennet vatanımız üzerinde çok sinsi, çok alçak, çok kanlı oyunlar tezgâhlıyor ve bunları uyguluyor.

Yozgat be kadar Türkiye’nin en huzurlu İllerinin başında gelse de, çok şükür terör olayları olmasa da, ülkemizin her hangi bir ilinde, ilçesinde, kasabasında ve köyünde yaşanan bir olaya duyarsız kalamıyor.

Yozgat’ta kimle görüşseniz herkes hain saldırılara karşı tepki gösteriyor. Göstermesi de gerekiyor. Çünkü Türk Milleti bir bütündür. Birdir. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenlere karşı tek yumruk olmak zorundadır.

Hainler ve dış güçler her gün yeni bir şeytanlıklarla karşımıza çıkıyor, bölgemize nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar. Bu alçaklar ve hainler mezhep savaşlarıyla, iç savaşla bölgemizin geleceğini karartmaya çalışıyorlar.  Hainlerin, alçakların, namussuzların, vicdansızların, derdi belli. Bütün dert bu toprakları bölüp, devlete ve millete diz çöktürtmek.

Peki, biz ne yapacağız?

Ne yapmalıyız?

Elbette ülkemizi viraneye çevirmek isteyenlere izin vermeyeceğiz, çünkü bu topraklar kolay kazanılmadı, ecdadın kutsal emanetine mutlaka sahip çıkacağız.

Atık birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirip, perçinleyip, varımızı/yoğumuzu seferber edip, bütün imkanlarımızla, devletimizle elele verip, bu hainlerin oyununu bozmak, durumundayız.

Birlik, beraberlik adına Yozgat’ta son günlerde bir takım güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediyor, bu çalışmaları dalga dalga büyüterek, İlde, İlçede, Kasaba ve köylerde yaşanmasını sağlamalıyız.

Bu çalışmalarla ilgili yeni bilgiler geldikçe buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

  • Halep için el ele verip kısa sürede topladıkları yardımları araçlara yükleyerek, gönderen yardım Derneği!
  • Memleketi Yozgat’ta katıldığı çeşitli toplantılarda dinleyicilerine birlik ve beraberlik mesajı veren Milli Sporcu!
  • Gençlerle sık sık bir araya gelip, düzenlenen toplantı da fikir alışverişinde bulunan deneyimli Bürokrat!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.