""

Güneşer: Takımımızı sahaya almama gibi bir durum olamaz « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:01

Güneşer: Takımımızı sahaya almama gibi bir durum olamaz

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, geçtiğimiz günlerde Yozgatspor’un Bozok Şehir Stadyumuna antrenman için geldiği ve alınmadığı gibi kamuoyunda yanlış algılanma olduğunu belirterek “Takımımızı sahaya almama gibi bir durumumuz olamaz.” dedi.

Güneşer: Takımımızı sahaya  almama gibi bir durum olamaz
Son Güncelleme :

01 Aralık 2016 - 7:00

İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, düzenlediği basın toplantısında kamuoyunda ve özellikle Yozgatspor tarafından tepkilere neden Yozgatspor’un sahaya alınmadığı yönündeki iddialara açıklık getirdi.
Güneşer, “Geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapmak üzere burada bulunuyoruz.Malumunuz ilimizde bir tane şehir stadyumumuz var 1959 yılına yapılmış daha sonra çeşitli tadilatlarla günümüze kadar gelmiş ve ilimizin tek temsilcisi olan Yozgatspor 1959 FK’ye bölgesel amatör ligde hizmet etmektedir. Her hafta kulüp kendi sahasında antrenmanlarını yapmakta fakat istedikleri zamanda çift kale ve terk atma idmanını haftada bir gün şehir stadyumunu kullanmaktadır. Geçtiğimiz hafta yanlış bir uygulama yanlış bir anlaşılma neticesinde olaylar yaşandı Bunda kesinlikle İl müdürlüğümüzün kasıtlı yaptığı bir şey değildir.”dedi.
SAHAYI,
YOZGATSPORUN YAPACAĞI MAÇLARA EN İYİ ŞEKİLDE
HAZIRLIYORUZ
Amaçlarının sahayı Yozgatspor’un yapacağı maçlara en iyi şekilde hazırlamak olduğunu vurgulayan Güneşer, “ Bizim amacımız burada ki sahamızı daha iyi bir şekilde Yozgatspor’un yapacağı maçlara hazır hale getirmek hazır halde tutmaktır. 16 yıl önce sahaya alınan kale direğinin yeni aldığımız kale direkleri ile değişmesi sırasında orda ki kale direklerinin oynaması neticesinde kale direklerinin değiştirilme işinde saha kullanılamaz durumdaydı. İşçiler, Yozgatspor’un sahaya geleceklerini hesap edemedikleri için ve durumu da biz ilgililerle paylaştığımız halde esas takımla paylaşılmadan sahaya alınamama durumu olmuş. Ama bu kamuoyuna takımımıza yanlış aktarılmış yani burada ki amacımız kesinlikle kamuoyunda ki olduğu gibi takımı sahaya almama değildir kesinlikle öyle bir haddimiz olamaz çünkü bizim amacımız zaten sahaya onlara hazırlamak her zaman hazır tutmaktır. Sizlerde biliyorsunuz ki şuanda sahamızın zemini bölgemizde 3. lig 2. lig hatta süper ligde ki takımların sahalarından daha iyidir. Biz sahamıza gözümüz gibi bakıyoruz amacımız Yozgatspor’un daha iyi bir zeminde oynasın diye bununla birlikte yazın tadilata alıyoruz bakımını yapıyoruz orada şuanda kurumumuzun 5 tane personelimiz hiç durmadan bu iş için çalışıyorlar yani ortada tamamen yanlış anlaşılma neticesinde gelişen olaylar yaşanan olayın aslı bu herhangi bir art niyet ve kasıt yoktur.”ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19