""

Güneşer’den Yozgatspor’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:59

Güneşer’den Yozgatspor’a ziyaret

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer Yozgatspor 1959 Futbol Kulübünü tesislerinde ziyaret etti.

Güneşer’den Yozgatspor’a ziyaret
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Geçtiğimiz haftalarda bir tesisin kullanımıyla ilgili olarak medyaya yansıyan olaylarla ilgili Kulüp Yöneticileri, Teknik Direktör Feridun Dündar ve Futbolcularla bir araya geldi. Bir müddet Yozgat Sporun antrenmanını izleyen İl MüdürüOğuzhan Güneşer antrenman sonrasında takıma tatlı ikramında bulunurken takım kaptanı İlhan Özbay’ a çiçek verdi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Müdürü Oğuzhan Güneşerşunları ifade etti: “ Her şeyden önce bir Yozgatlı olarak yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. İlimizin simgesi olan ve Şehrimizin Türkiye’ ye açılan penceresi olan Yozgat Sporumuzun geçmiş yıllarda aldığı başarılar ve gelecekteki başarıları için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolda da her daim yanındayız, Yozgatspor’un ve diğer kulüplerimizin destekçisiyiz. Yaşananlardan dolayı üzgün olduğumuzu ve bundan sonra böyle bir olayın yaşanmaması için gerekli tedbirlerin aldık.Bu vesile ile YozgatSpor 1959 Futbol Kulübüne ligde başarılar diliyorum.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19