""

Hafızların el sanatları sergisi « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 07:06

Hafızların el sanatları sergisi

Yozgat İl Müftülüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Yozgat merkez İmran Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik el sanatları kursu düzenlendi.

Hafızların el sanatları sergisi
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2023 - 17:01

Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları birbirinden farklı ve güzel el sanatları için kurs bahçesinde sergi açıldı. Yapılan sergi öncesi İl Müftüsü Ali Gülden öğretici ve öğrencilere yıl boyu gösterdikleri gayret sebebiyle teşekkür etti. Açılışta kurdela kesimi sonrası Belediye Başkanı Celal Köse, İl Müftüsü Ali Gülden, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve beraberindekiler sergiyi gezdikten sonra mezun olan öğrencilere diplomalarını verdiler. Öğrenciler günün anısına Belediye Başkanı Celal Köse’ye ve İl Müftülü Ali Gülden’e yaptıkları tablolardan hediye ettiler.
İmran Hafızlık Kur’an Kursu bahçesinde yapılan yılsonu sergisine Belediye Başkanı Celal Köse, İl Müftümüz Ali Gülden, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Arun, Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Aydın, kurum müdürleri, din görevlileri ile öğrenciler katıldı. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.