""

Hafızlık icazetlerini aldılar « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:39

Hafızlık icazetlerini aldılar

Yozgat İl Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda başarıyla tamamladıkları hafızlık eğitiminden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen sınavda başarı elde eden 5 öğrenci, hafızlık icazet belgelerini almaya hak kazandı.

Hafızlık icazetlerini aldılar
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 18:02

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere icazet belgelerini makamında takdim etti. Müftü Gülden, öğrencileri tebrik ederken, “Rabbim, Kur’an’a ve İslam’a hizmetten ayırmasın. Sizleri yetiştiren anne, baba ve hocalarımızı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Müftü Gülden, bu öğrencilerin başarısıyla birlikte hem onları hem de ailelerini ve eğitimcilerini gururlandırdıklarını ifade etti. / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.