""

Hafta sonu Yozgat’ta MHP rüzgarı esti « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 08:16

Hafta sonu Yozgat’ta MHP rüzgarı esti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” Yozgat Merkez ve 7 İlçede yoğun katılımlarla gerçekleşti.

Hafta sonu Yozgat’ta MHP rüzgarı esti
Son Güncelleme :

27 Haziran 2022 - 17:01

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” Yozgat Merkez ve 7 İlçede yoğun katılımlarla gerçekleşti.
Geçmişten bu yana Yozgat’ta kalabalıklar toplayabilen MHP Yozgat Merkez, Aydıncık, Sorgun, Boğazlıyan, Şefaatli, Sarıkaya ve Akdağmadeni’nde gerçekleştirdiği salon ve açık hava toplantılarına diğer İlçeler de misafir olarak katıldı.
Toplantılarda sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri, esnaf, işçi, emekli, çiftçi ve vatandaşla ile biraraya gelen MHP heyeti sorun dinleyerek talepleri de aldı.
MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MYK Üyesi Sezer Yozgat’ta konuşmacı olarak katıldı.
Yozgat Merkez ilçede gerçekleştirilen toplantıda; MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef,’in ülke gündemine ilişkin yaptığı konuşması büyük beğeni topladı.
Milletvekili Ethem Sedef, kendisinin davasına sadık bir ülkücü olduğunu belirterek, çocukluktan itibaren MHP’nin bütün kademelerinde görev aldığını hatırlatarak, “Ben fanatik bir ülkücüyüm. Ben il, ilçe başkanlığı ve ülkü ocakları başkanlığı yapmış bir kardeşinizim.”dedi.
Kamuoyunda sıkça konuşulan Cumhur İttifakına neden destek veriliyor sorusuna da açıklık getiren Milletvekili Ethem Sedef, Türkiye’nin içeride ve dışarıda karşı karşıya kaldığı her tehditte kendilerine “Millet İttifakı” veren zillet ittifakının Türkiye düşmanlarının yanında yer aldığını söyledi.
SORUNLARI ÇÖZECEK YİNE CUMHUR İTTİFAKIDIR
Dünya ülkelerinde yaşanan sorunların benzerinin Türkiye’de de yaşandığının farkında olduklarını vurgulayan Sedef, “Ülkemizde ki yaşanan sorunların farkındayız. Bu sorunları elbette çözecek parti yine Cumhur İttifakıdır. Mesele burada parti meselesi değil, ülke meselesidir. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz ülkücülerin tek gayesi vatan ve bayrağımızın ilelebet payidar olmasıdır. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı olarak ülkemiz bütün sorunların üstesinden gelmeyi de başaracaktır. Halkımızın bize olan bu güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.