""

Hakan Çeliksoy: Yozgat’a hizmet için biz de varız « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:04

Hakan Çeliksoy: Yozgat’a hizmet için biz de varız

Yurt Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı ve Yozgat Yurt-Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, Yozgat’a daha etkin ve çözüm odaklı hizmet sunmak amacıyla belediye başkanlığına aday çıkaracaklarını açıkladı.

Hakan Çeliksoy: Yozgat’a  hizmet için biz de varız
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 18:02

Başkan Hakan Çeliksoy, ismini önümüzdeki günlerde açıklayacakları aday ile şehrin ekonomik ve sosyal dengelerini düzeltmeyi, şehre değer katan projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kakan Çeliksoy, açıklamasında, “Önceliğimiz ekmeğini yediğimiz Büyük Türk Milletidir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı, Türkmenlerin Şehri, Bozok Yaylasının Yiğit evlatlarının, Yozgat’ın da yüzyılı olacaktır. Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil” düsturuyla bir yol açmanın vakti geldiğini ifade etti.
Yozgat’a bugüne kadar yapılan yatırımları sorgulayan Çeliksoy, şehrin ortasına alt geçit yapılmış, trafik planlaması doğru yapılmamış ve birçok projenin şehre katkı sağlamaktan uzak olduğunu belirtti. Çeliksoy, özellikle şehir stadının yerini değiştirme önerisi, hastane gibi önemli kurumların yüksek rakıma inşa edilmesi gibi projelerin şehrin geleceği açısından zararlı olduğunu ifade etti.
Belediye başkanlığına aday gösterilecek kişilerde aranan özellikleri sıralayan Çeliksoy, büyük parası olan, şehre yabancı, kapalı kapılar ardında hesap yapan kişilerin Yozgat’a hizmet edemeyeceğini vurguladı. Yozgat’ın çehresini değiştirmeyi ve şehre değer katan projeleri hayata geçirmeyi amaçlayan Çeliksoy, “Yozgat her güzelliği hak ediyor. Belediye Başkanlığına aday çıkaracak ve şehrimize hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.