""

Hakkari’de ki şehit ateşi Yozgat’a düştü « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:08

Hakkari’de ki şehit ateşi Yozgat’a düştü

Hakkari’de ki şehit ateşi Yozgat’a düştü
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2017 - 10:54

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Yozgatlı  Piyade Uzman Çavuş Gökhan Peker (25) şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketi Yozgat’ta ailesini, yakınlarını ve halkı yasa boğdu.
Çukurca ilçesinin Avuş Tepe bölgesinde pusu için yerleşen PKK’lı hainler, 2. Hudut Tugay Komutanlığı personelinden Yozgatlı Uzman Çavuş Gökhan Peker, saat 04.00 sıralarında el yapımı bombanın patlaması sonucu şehit oldu. Parça tesiri ile 2 askerin de yaralandığı operasyon devam ediyor.
İKİZ OLAN ŞEHİDİN DİĞER KARDEŞİDE UZMAN ÇAVUŞ
Yozgat’ın Lök köyü Nüfusuna kayıtlı, 3 kardeş olan şehit Peker’in ikiz olduğu ve ikizininde Türk Silahlı Kuvvetlerinde uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Gökhan Peker’in geçtiğimiz yaz düğünün yapıldığı belirtildi.
Peker’in cenazesinin yarın Yozgat’ta düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.