""

Halep’e 735.nci yardım TIR’ı gönderildi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:02

Halep’e 735.nci yardım TIR’ı gönderildi

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Hayrat İnsani Yardım Temsilciliği tarafından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında 735. TIR gönderildi.

Halep’e 735.nci yardım TIR’ı gönderildi
Son Güncelleme :

23 Aralık 2016 - 7:00

Hayrat Vakfı Yozgat Temsilciği önceki gün gönderdiği iki TIR gıda yardımının ardından bugünde 1 TIR dolusu gıda yardımını dualarla uğurladı.
Hayrat İnsani Yardım Derneği Ülke genelinde bugüne kadar 735 yardım TIR’ını Halep’e gönderdi. Dernek, yılbaşına kadar 550 TIR gıda yardımını yine Suriye’deki mazlumlara ulaştırılması planlanıyor.
Derneğin Yozgat İl Temsilcisi Seyfettin Şahin, yaptığı açıklamada Halep’teki masum ve mazlum insanlara karşı başlattıkları yardım kampanyalarının devam ettiğini belirterek bu kapsamda Yozgat’tan 3.TIR’ı ülke genelinde ise 735. TIR’ı uğurladıklarını söyledi. Seyfettin Şahin, “Öncelikle halkımıza göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. İlimizde iki gün önce Halep’e 2 yardım TIR’ı göndermiştik, şimdi ise yine bir tane yardım TIR’ımızı gönderiyoruz. İçerisinde un, battaniye, giyim ve gıda malzemeleri bulunmaktadır. Halkımız her zaman mazlum ve masum insanların yanında olduğunu gösterme adına kampanyamıza büyük destek oldular. Kampanyamız devam ediyor. Gün birlik ve beraberlik günü o yüzden mazlum insanlarımıza sahip çıkalım. İmkanlarımız doğrultusunda çorbada benimde bir tuzum olsun diyorsak bu sese kulak verelim. Ülkemiz genelinde 735.nci yardım TIR’ını Yozgat’tan uğurladık ve derneğimiz tarafından yılbaşına kadar 550 TIR gıda yardımı da mazlumlara ulaştırmayı planlıyoruz. Bu vesile ile kampanyamıza destek olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.