""

Halk Eğitim Merkezleri uyku tulumu üretiyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 12:18

Halk Eğitim Merkezleri uyku tulumu üretiyor

Yozgat’ta il genelinde bulunan halk eğitim merkezlerinde, deprem bölgelerine gönderilmek üzere uyku tulumu dikimlerine başlanıldı.

Halk Eğitim Merkezleri uyku tulumu üretiyor
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 16:51

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen deprem sonrasında mağdur olan depremzede vatandaşlarımıza gönderilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı destek ve koordinesiyle Yozgat il genelinde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezlerinde kıyafet, bebek elbisesi, atkı ve bere dikiminin yanı sıra uyku tulumu dikimine de başlanıldı. Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, depremzedelerin acılarını hafifletmek, onlara destek olmak adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Yazıcı, Halk Eğitim Merkezleri bünyesinde atkı, bere, bebek elbisesi, kıyafet gibi giyim malzemelerinin üretimini yaparken, meslek liseleri aracılığı ile de deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan soba üretimini yaptıklarını vurguladı. Şu anda ise deprem bölgelerinde en çok ihtiyaç duyulan malzemeler arasında yer alan uyku tulumlarının üretimine Halk Eğitim Merkezleri aracılığı ile il genelinde başladıklarının altını çizen Yazıcı, ‘’Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar ve depremzede kardeşlerimize de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman onların yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımıza, emek veren ve katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.