""

‘Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalışıyoruz’ « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:09

‘Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalışıyoruz’

Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın, vatandaşlara en iyi en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışıyoruz.” dedi.

‘Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla çalışıyoruz’
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 17:55

Başkan Akın, yıllardır bölgede tehlike arz eden ve uzun süredir beklenen Gümüşdiğin Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarının tamamlandığını ve şimdi çevre düzenlemesi ile kilit parke çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Ekiplerin yoğun çaba ve çalışmaları sonucunda ortaya çıkan hizmetlerin halka hayırlı olmasını diledi.
Akın, ilçedeki tüm mahallelerin, caddelerin ve sokakların halka layık bir şekilde düzenleneceğine dikkat çekerek, “Biz halka hizmeti Hakka hizmet olarak benimsedik ve bu yolda asla taviz vermeden yürümeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.