""

Hastalanan Nuri’ye gözü gibi bakıyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:54

Hastalanan Nuri’ye gözü gibi bakıyor

Yozgat’ta hayvancılıkla geçimini sağlayan bir vatandaş hastalanan bir haftalık buzağısı küçük Nuri’ye gözü gibi bakıyor.

Hastalanan Nuri’ye gözü gibi bakıyor
Son Güncelleme :

07 Mart 2017 - 7:00

Yozgat’ın Buzacıoğlu köyünde tarım ve hayvancılıkla uğraşan Hasan Daşdemir, yaklaşık 40 yıldır besicilik yaptığını belirterek, bir haftalık olan Nuri ismini koyduğu erkek buzağısının hastalanması üzerine aracının bagajına koyarak veterinere getirdiğini söyledi.
Daşdemir, “Yıllardır köyde kendi işimiz olan hayvancılıkla geçimimizi sağlıyorum. Köy hayatı elbette kolay değil ama kendi işimiz olduğu için Allah’a şükür idare ediyoruz. 15 tane büyükbaş hayvanımız var. Geçen hafta doğan buzağı birkaç sonra keyifsiz olduğunu gördüm veterineri telefonla arayarak gerekli bilgi aldım ve yetinmeyerek aracıma attım veteriner hekime getirdim. Veteriner kontorl ederek kullanmam gereken ilaçları verdi. Eğer böyle ilgilenmesem ihmal etsem ve zamanla geçer diye düşünsem beki de bu buzağımı kaybederim. Bu gibi duruma düşmemek için şimdiden Nuri’yi veterinere getirdim. İnşallah tez zamanda iyileşir.”dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.