""

Hastalara iftar sonrası poliklinik hizmeti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:41

Hastalara iftar sonrası poliklinik hizmeti

Yozgat Şehir Hastanesi Ramazan ayı dolayısıyla iftardan sonra vatandaşlara yönelik poliklinik hizmeti vermeye başladı. Doktorların gönüllü olarak, talebi üzerine verilen poliklinik hizmeti vatandaşların takdirini topluyor.

Hastalara iftar sonrası poliklinik hizmeti
Son Güncelleme :

07 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Aziz Ahmet Sürel, yaptığı açıklamada saat 21.00’den 24.00’e kadar Dâhiliye, Kardiyoloji, Göz ve Çocuk polikliniklerin ramazan ayına özel hizmete girdiğini söyledi. Dr. Sürel, “Ramazan ayında hastalarımız orucunun bozulma olasılığı düşüncesi ile gelmeyebiliyorlar, ya da Ramazan ayında halsizlik nedeni ile erteleyebiliyorlar. Hastanemiz doktorlarından iftar sonrası poliklinik yapalım önerisiyle gelmemeleri bizleri çok mutlu etti ve hayata geçirdik” dedi.
İlk kez akşam bir poliklinikte muayene olduklarını söyleyen hastalar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ediyor.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, ramazan ayı boyunca hastaların daha konforlu sağlık hizmeti alabilmeleri için acil servis hizmetlerinin içinde; Dâhiliye, Kardiyoloji, Göz ve Çocuk polikliniklerin hafta içi açık olacağını belirtti.
Dr. Kurca, “Doktorlarımıza bu mübarek ayda göstermiş oldukları fedakârlıklarından dolayı teşekkürlerimi borç bilirim. Vatandaşlarımızın memnun kaldıklarını görmek bizleri sevindirdi. Vatandaşların memnuniyeti, mutluluğu, sağlık çalışanlarının mutluluğu hepimizin arzuladığı bir şey. Biz bu mutluluğu görünce bizim de çalışma şevkimiz ve azmimiz artıyor. Ramazan ayının sonuna kadar uygulamamız aynı şekilde devam edecek. Hafta içi saat 21.00-24.00 arası vatandaşlarımız gelip, muayenelerini olabilirler.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.