""

Hayırsever işadamı Şahin’den öğrencilere giysi yardımı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:36

Hayırsever işadamı Şahin’den öğrencilere giysi yardımı

Yozgatlı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, hafızlık eğitimi gören öğrencilere giysi yarımında bulundu.

Hayırsever işadamı Şahin’den  öğrencilere giysi yardımı
Son Güncelleme :

13 Nisan 2017 - 10:07

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hayır hizmetlerinde bulunan Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, kendisi tarafından yapılan ve kendi isminin verildiği Bilal Şahin ve Gedikhasanlı Kutbu Cihan Hafız Kuran Kursunda yatılı olarak hafızlık eğitimi gören ve öğrencilere ve hocalara şehzade elbisesi hediye etti.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Kur’an-ı Kerimi okuyan, hatmeden, hıfzeden, O’nunla amel eden, insanların sayısının her geçen gün artmasını istiyorum. Hafızlık kursunda eğitim gören hafızlarımız inşallah Allah’ın kelamını öğrenip, daha sonra da Allah’ın kelamını başkalarına öğreterek yayacaklardır. Bizlerde bu öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak, onların eğitimlerini devam etmeleri için elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in doğum gününün kutlanması için düzenlenen kutlu doğum haftası etkinlikleri öncesi, Bilal Şahin ve Gedikhasanlı Kutbu Cihan Hafız Kuran Kursunda hafızlık eğitimi gören toplam 90 öğrenci ve 9 hocamıza giysi yardımında bulunduk” dedi. Katkılarından dolayı Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’e Teşekkür eden Kuran Kursu Hocası Muhammet Köksal ise “Hayırsever İş Adamımız Bilal Şahin bey, Kur’an öğrenen çocuklarımızı sevindirdi. Kendisinden Allah razı olsun. Öğrencilerimize şehzade elbisesi, ayakkabı, ve fes alarak önemli bir ihtiyacını daha gidermiş oldu. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin 1446. yıldönümünü, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna kısa bir süre erişeceklerini belirten Şahin,” İnsanlık âlemine bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilen, yaşantısıyla ve ahlâkıyla insanlığa örnek olarak insanlığın ufkunu aydınlatan, Yüce Allah’ın son elçisi Hz. Muhammed (SAV)’in kardeşlik, barış, huzur ve mutluluk dolu mesajları, günümüzde çok daha önemli ve anlamlı hale gelmiştir. Bu bakımdan Kutlu Doğum Haftası, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için iyi bir fırsattır “diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.