""

Hayrat insani Yardım Derneğinden Bin 149. TIR « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:03

Hayrat insani Yardım Derneğinden Bin 149. TIR

Hayrat İnsani Yardım Derneğinin ülke genelinde başlatmış olduğu yardım kampanyası kapsamında İstanbul Kağıthane ve Yozgat işbirliği ile hazırlanan Bin 149’ncu un dolu yardım TIR’ını Cerablus’a gönderdi.

Hayrat insani Yardım  Derneğinden Bin 149. TIR
Son Güncelleme :

25 Ocak 2017 - 7:00

Hayrat İnsani Yardım Derneği Yozgat Temsilcisi Seyfettin Şahin, Suriyeli mazlumlara yönelik ülke genelinde yardım kampanyalarının devam ettiğini söyledi. Şahin Şunları Kaaydetti: “Türkiye genelinde derneğimiz tarafından başlatılan yardım kampanyamız devam ediyor. Kampanyamıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Destek olan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yozgat ve İstanbul Kağıthane Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile toplanan un 1149’cu TIR’la Cerablus’taki derneğimizin ekmek fırınına teslim edildi. Burada fırında üretilen ekmekler yine derneğimiz gönüllüleri tarafından mazlum vatandaşlara dağıtımı yapıldı.
Şuan Cerablus’ta derneğimize ait fırınımızda günlük 50 bin ekmek üretimi yapılmaktadır. Fırınımızın kapasitesi ile 70 bin adettir.
Önümüzdeki günlerde ekmek üretiminin 50 Binden 70 Bine çıkarılacağı belirtiliyor. Amacımız dernek olarak mazlumların yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkıda bulunmaktır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile yardım kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun. Yardım kampanyalarımız devam etmektedir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.