""

Hayrat İnsani Yardım Derneğinden öğrencilere çanta yardımı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:55

Hayrat İnsani Yardım Derneğinden öğrencilere çanta yardımı

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Hayrat İnsani Yardım Derneği Çekerek İlçesinde ŞHK İmam Hatip Okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere okul çantası ve kırtasiye yardımında bulundu.

Hayrat İnsani Yardım Derneğinden  öğrencilere çanta yardımı
Son Güncelleme :

21 Nisan 2017 - 9:05

İlçe Kaymakamı Enver Çakır’ın’da katıldığı programda öğrenciler çanta ve kırtasiye malzemelerini Çakır’ın elinden aldı. Kaymakam Çakır, eğitime yönelik bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu vurgulayarak Hayrat İnsani Yardım Derneğine ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Derneğin İl Temsilcisi Seyfeddin Şahin ise dernek olarak yurt içi ve yurt dışında yardıma muhtaç insanların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, bu kapsamda eğitime de destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, “Ülkemizde son yıllarda devletimiz tarafından eğitime büyük önem verilmekte ve büyük bütçe ayrılmaktadır. Bizlerde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eksikliklerinin tamamlanmasına katkı bulunmak için kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk. Bu tür yardımlarımız devam edecek.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.