""

Hayrat İnsani Yardım Suriye’ye Bin 267. Yardım TIR’ını uğurladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:16

Hayrat İnsani Yardım Suriye’ye Bin 267. Yardım TIR’ını uğurladı

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Hayrat İnsani Yardım Temsilciliği tarafından ülke genelinde başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

Hayrat İnsani Yardım Suriye’ye Bin 267. Yardım TIR’ını uğurladı
Son Güncelleme :

28 Şubat 2017 - 7:00

Kampanya kapsamında Nevşehir’den çoğunluğu patates yüklü olan Bin 267 yardım TIR’ını dualarla El Bab’a uğurladı.
Derneğin Yozgat İl Temsilcisi Seyfettin Şahin, yaptığı açıklamada El Bab’takimasum ve mazlum insanlara karşı başlattıkları yardım kampanyalarının devam ettiğini belirterek bu kapsamda Nevşehir’den gıda yüklü Yozgat TIR’ını El Bab’a uğurladıklarını söyledi.
Seyfettin Şahin, “Öncelikle halkımıza göstermiş oldukları duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Türk milleti her zaman haklının, mazlumun yanında olmuştur. Ülke genelinde devam eden yardım kampanyasına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.
Yozgat Hayrat İnsani Yarım olarak Nevşehir’den çoğunluğunu patatesin oluşturduğu bir TIR dolusu gıdayı El Bab’taki kardeşlerimize gönderiyoruz. Halkımız her zaman mazlum ve masum insanların yanında olduğunu gösterme adına kampanyamıza büyük destek oldular.
Gün birlik ve beraberlik günü o yüzden mazlum insanlarımıza sahip çıkalım.
İmkanlarımız doğrultusunda çorbada benimde bir tuzum olsun diyorsak bu sese kulak verelim. Ülkemiz genelinde Bin 267.nci Yozgat yardım TIR’ını Nevşehir’den uğurladık. Bu vesile ile kampanyamıza destek olan bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.