""

Hayvan pazarı inşaatı için ilk inceleme yapılacak « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:21

Hayvan pazarı inşaatı için ilk inceleme yapılacak

Yozgat’ta tarım ve hayvancılığın daha iyi noktalara gelmesi ve ilimizde yapımına başlanacak olan hayvan pazarı ile ilgili araştırmalarda bulunmak üzere, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, TSO Meclis Başkanı Sinan Çelik, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Damızlık Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Hacı Selvi ve İl Genel Meclis Başkanı Hacı Şahbaz’dan oluşan ekip Denizli ilinde bir takım incelemede bulunacak.

Hayvan pazarı inşaatı  için ilk inceleme yapılacak
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir şehir olduğunu, belirterek, “Bunu geliştirmek için değişik illerde ki örnekleri görmek amacıyla zaman zaman ilimizde bulunan meslek odaları ve STK’lar ile birlikte gerek yurt içi gerekse yurt dışına gezi düzenleyeceğiz. Buralarda ki tarım uygulamalarını, tarımsal sanayi işletmelerini, hayvan pazarlarını ve hayvancılıkla ilgili tesisleri yerinde görerek ilimizde uygulamak için en kısa zamanda çalışmalar başlatacağız. Bu amaçla oluşturduğumuz iki ayrı ekiple birlikte ilk inceleme gezimizi Denizli iline düzenliyoruz. Burada iki gün boyunca üzüm bağları, pekmez ve sirke üretim tesisleri, soğuk hava depoları, tarım uygulama alanları, tarımsal sanayi işletmelerinde ve hayvancılık yapılan büyük tesislerde incelemede bulunacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.