""

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:12

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz

Yozgat Kardelen Çiçekçilik sahibi Şevket Öztürk, 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisine çiçek alacak vatandaşların bütçesine göre davranması gerektiğini belirterek, “Önemli olan sevdiğine verdiğin değerdir, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.” dedi.

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz
Son Güncelleme :

13 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat’ta yaklaşık 20 yıldır çiçekçilik yapan Kardelen Çiçekçilik sahibi Şevket Öztürk, yaklaşan Sevgililer Günü dolayısıyla işlerinde birkaç gündür yoğunluk yaşandığını söyledi. Kış mevsimi dolayısıyla iş yoğunluğunun yalnızca özel günlerde arttığını belirten Öztürk, Çiçekçilerin özellikle 14 Şubat Sevgililer gününe ayrı bir önem verdiğini ifade etti. Öztürk, “Hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamladık, sevgililer gününe özel hediyelikleri hazırladık. Vatandaşlarımız buraya gelerek sevgilisine alacağı çiçeği seçiyor. Tabi bizlerde kendilerine yardımcı oluyoruz. Şimdi sevgililerine, sevgisini gösterecek vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
SOĞUKLAR ÜRETİMİ ETKİLEDİ,
DOLAYISIYLA DA FİYATLARI
Herkesin bütçesine uygun hediye alma imkanını vatandaşlara sunduklarını söyleyen Öztürk, geçen yıl sevgililer gününde kırmızı gül fiyatlarının 7,5 TL olduğunu bu yıl yaşanan fiyat artışın nedeninin soğuk havalardan kaynaklandığına dikkat çekti. Öztürk, “Soğuklar nedeniyle yaş sebze ve meyvede yaşanan fiyat çıkışları güllerde de yaşanıyor. Üretim azalıyor. Aynı zamanda yurt dışından gelen ithal güller ve dolarda yaşanan artışta fiyatların azda olsa artmasına sebep oldu.” diye konuştu.
14 Şubat ile bütünleşerek simgeleşen gül alırken bir takım ayrıntılara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Şevket Öztürk, “Aylarca soğuk hava deposunda beklemiş gül ile taze gül arasındaki farkı yapraklarına bakarak anlayabilirsiniz. Yaprakları morarmış ve dökülmüş gül beklemiş güldür. Yaprakları canlı güller ise yenidir.”ifadelerini kullandı.
HEDİYENİN
BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ
OLMAZ ÖNEMLİ OLAN
HATIRLAMAKTIR
Bazı vatandaşların ise önceden kendilerini arayarak özel sipariş verdiklerini vurgulayan Öztürk, “Genelde halkımız sevgililer günü için hediyesini Sevgililer Gününde aldığı için 14 Şubat Salı günü satışlarımızın çok yükseleceğine inanıyorum. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Günümüzde vatandaşlarımızın büyük bir kısmı ekonomik sıkıntı çekmektedir.
Fiyatlarımız çok uygun. Her bütçeye göre çiçek ve hediyeliklerimiz var. Sevgililer Gününe özel başlattığımız kampanyada bir gülü 10 ile 15 TL’ye satıyoruz. Yine talepler doğrultusunda orkide ve bukete yoğun sipariş alıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız 0 544 932 51 51 nolu telefonumuzu arayarak istedikleri çiçek siparişini verebilirler. Bu vesile ile bütün Sevgililerin gününü kutluyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.